Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Multipack
Termék típusa
Kiszerelés
Termékek: 42
Verziószám megjelenítése

Lábbeli kiegészítők? Bama! – hogy cipőd mindig újszerű legyen!

A Bama egy német márka, amelyet 1914-ben hoztak létre, és a kényelmet szem előtt tartva kezdett cipőbetéteket gyártani. Mára több mint 100 éve folytatja a kutatást, és egyre innovatívabb és hatékonyabb termékeket kínál megfizethető áron ahhoz, hogy a cipőd mindig újszerű lehessen. Amióta 2011-ben egyesült az amerikai SC Johnson csoporttal, a cipőtalpak és kiegészítők széles választékán kívül bőrből, velúrból és textilből készült cipők ápoló termékeinek rendkívül széles szortimentjét is kínálja. A több tucat különböző talpbetéttel, a kényelem fogalma a Bama termékek egyértelmű sarokköve, termékei minden típusú lábhoz és lábbelihez készülnek. A Bama kiegészítők cipőkhöz kollekció az Ecipo.hu online áruházában is elérhető.

Kiegészítők a Bama cipőkhöz – miért érdemes vigyázni a cipőkre?

A cipők nem különböznek a lelkektől, és minél jobban törődsz velük, annál jobban melletted maradnak a nehéz időkben, ahogy az útjaid nehezednek. A cipő tükrözi az ember személyiségét, és amikor valaki gondot fordít a cipőjére, akkor saját magára is vigyáz. Annak ellenére, hogy nyilván a különböző alkalmakra más és más cipő felhozatallal rendelkezel, soha ne hagyd, hogy az éppen használaton kívül eső darabok elhagyatva gubbasszanak egy helyen. Add meg nekik azt a törődést, amire szükségük van, elvégre ők a társaid. A cipőfa nagyon fontos! – Mindig helyezz cipőfeszítőt az éppen nem hordott darabokba, mert ez biztosítja a cipő természetes alakjának és textúrájának visszaállítását. Ezenkívül a cédrus cipőfák nedvességmentességet is garantálnak. Az Ecipo.hu kínálatában található Bama cipőfeszítő kellékek és Bama lábbeli kiegészítők jó szolgálatot fognak tenni Nálad is.

Bama – az Ecipo.hu cipőtisztítására szolgáló tartozékainak széles választéka

Ahogy a testnek egészséges étrendre van szüksége a bőr ifjúságának megőrzéséhez, a cipőknek is táplálék kell ahhoz, hogy fiatalosak maradjanak. A cipők rendszeres fényezése és polírozása hosszabb élettartamot biztosít, és segít megőrizni a fényt és textúrát. Fedezd fel az Ecipo.hu cipőtisztító kellékek Bama szortimentjét, és válaszd ki azokat a kellékeket, amelyekre a leginkább szükséged lesz cipőid ápolásához. A bőr lélegzik, és kedvenc cipőd még sokkal több oxigénhez juthat, ha megfiatalítod őt egy cipőkrémmel. Vidd fel a cipőkrémet a teljesen száraz cipőre egy ecsettel vagy egy puha ruhával, és hagyd, hogy a krém teljesen beépüljön a textúrába. Egy Bama krém lábbelihez a segítségedre lesz ehhez a mutatványhoz. A fehér cipő, különösen a tornacipő stílusikon, amelyet a férfiak és a nők egyaránt szeretnek. De a fehér szín könnyen szennyeződhet és foltosodhat. A Bama kozmetikumok cipőkhöz és Bama kiegészítők lábbelihez ez ügyben is a segítségedre lesznek. Mindenki élvezi, ha egy új, fényes cipőben pompázik, de sokan nem tudják, hogy egy régi cipő is lehet pont olyan fényes, mint egy új pár. A Bama ezt garantálja. Tégy egy próbát!

Bama – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell tisztítani a velúr cipőt?

Kerüld a víz használatát a velúr cipők tisztításához. Ehelyett alkalmazz kifejezetten ehhez az anyagtípushoz passzoló, speciális Bama tisztítószert, hogy velúr cipőd ismét újszerű legyen.

Bama sampon cipőkhöz – hogyan kell használni?

A tisztítószer minden anyagból és minden színben készült cipőhöz alkalmas. Először puha cipőkefével távolíts el minden durva szennyeződést, utána egy kis szivaccsal egyenletesen oszlasd el a sampont a cipő felületén, majd dörzsöld át egy puha, szöszmentes ruhával.