Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése

Arc'teryx cipő – könnyű és megbízható lábbeli

A kanadai Arc'teryx márka energikus és rendkívül innovatív, története 1989-ben kezdődött. A Dave Lane és Jeremy Guard által alapított márka termékeinek gyártása a legszigorúbb technológiai ellenőrzés mellett történik. Jelenleg több mint nyolcvan olyan üzlete van, mely a cég tulajdonában található, valamint további háromezer kiskereskedelmi helyen értékesítik a termékeit. Az Arc'teryx a gyártás és a felhasznált anyagok tekintetében egyaránt fontosnak tartja a környezetvédelmi szempontokat. Tartós és megbízható termékeket készít, melyek a szélsőséges időjárási körülmények között is jól teljesítenek. Elkötelezett, felelősségteljes és precíz márka, mely arra törekszik, hogy a vásárlói igényeket maximálisan kielégítse. Minden egyes Arc'teryx cipő megbízható gyártási technológiával és kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú éveken át megállja a helyét. Érdemes megnézni az Arc'teryx kínálatot az Ecipo.hu oldalán.

Arc'teryx cipő – biztonságos és kényelmes

Az Arc'teryx kínálatában található cipő, túracipő és bakancs. Az Arc'teryx lábbelik biztonságosak is kényelmesek. A megbízható gyártási technológiának és a különleges anyaghasználatnak köszönhetően jól tartják a lábat, kényelmes lépteket biztosítanak, tökéletesen illeszkednek és stílusos megjelenést garantálnak. Túrázáshoz, kiránduláshoz és mindennapi viseletre egyaránt található ideális lábbeli a márka kínálatában. Rendkívül strapabíróak az Arc'teryx cipők, minden helyzetben tökéletesen helyt állnak. Mivel rendkívül tartósak, hosszú éveken át jól teljesítenek. A különleges kialakításuknak köszönhetően egésznapos viselés esetén is komfortos viseletet biztosítanak a lábak számára. Érdemes megnézni a márka kínálatát az Ecipo.hu virtuális polcain.

Arc'teryx lábbeli – kiváló minőség

Az Arc'teryx lábbelik ütéscsillapító és kopásálló talprésszel vannak ellátva, mely minden helyzetben kényelmet és biztonságot nyújt. A belső rész kopásálló anyagból készül, mely pozitívan hat a cipő szellőzésére és garantálja a használat közbeni kényelmet. A szilárd és kényelmes lábtartáshoz pedig hozzájárul a puha és tartós szövet talpbetét. A fűzős megoldásnak köszönhetően pedig biztonságosan lehet rögzíteni a cipőt a lábhoz. A szövetből készült felsőrész tökéletesen illeszkedik, nem kell félni a horzsolódástól vagy kidörzsölődéstől. A népszerű modellek közé tartozik az Arc'teryx Acrux cipő, az Arc'teryx Arakys cipő és az Arc'teryx Konseal cipő, melyek garantálják a magabiztos és kényelmes viseletet minden helyzetben. Mindegyik modell megtalálható az Ecipo.hu széles kínálatában, érdemes beszerezni néhányat.

Arc'teryx – gyakran ismételt kérdések

Arc'teryx – mit lehet tudni a márkáról?

A márka története Kanadában kezdődött 1989-ben Dave Lane és Jeremy Guard alapítóknak köszönhetően. Jelenleg több mint nyolcvan saját üzlete van, valamint további háromezer kiskereskedelmi helyen értékesít. A megfelelő minőség és kényelem biztosítása mellett fontosnak tartja a környezetvédelmi szempontokat. Elkötelezett és precíz márka, mely minden vásárlói igényt maximálisan igyekszik kielégíteni.

Hogyan kell tisztítani az Arc'teryx márkájú lábbeliket?

Minden Arc'teryx lábbeli esetében feltétlenül be kell tartani a mellékelt útmutatóban található utasításokat annak érdekében, hogy a lábbeli hosszú éveken át megőrizze a minőségét. Kiemelt figyelmet kell fordítani a tisztításra és az ápolásra egyaránt, hogy a lábbeli pozitív tulajdonságai hosszú távon is megmaradjanak.