Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 116
Verziószám megjelenítése

Imac cipő – könnyedség, kényelem és minőség

A kiváló minőséget és magas szintű könnyedséget képviselő Imac cipő mindenekelőtt elsőrendű és színvonalas komfortzónájáról ismert. Az olasz design még a legigényesebb vásárlók figyelmét is felkelti. A stílus és a kidolgozás stílusa az Ecipo.hu online üzletében kapható minden modellen látható. Az Imac rendkívül kényelmes, mert megemelt talppal rendelkezik. Ennek köszönhetően a talaj egyenetlenségei nem észrevehetők. A finom természetes bőr könnyen alkalmazkodik a láb szélességéhez. Az Imac női cipők azoknak a nőknek készülnek, akik értékelik a divatot, a stílust, de a kényelmet és a könnyű használatot is fontos prioritásként kezelik. Az Imac márka gyártását és konstrukcióit orvosi lábbelik gyártását támogató ortopédusok megjegyzéseinek figyelembevételével tervezték, így biztos lehetsz benne, hogy egy Imac cipőbe fektetett beruházással támogatod lábaid egészségét.

Imac női cipő – igényes nőknek

Az Imac egy olasz cipőmárka, amely több mint 40 éve gyárt férfi, női és gyerek cipő modelleket. Az Imac női cipő, az Imac férfi cipő és az Imac cipő gyerekeknek változata egyaránt olyan modern és aktív vásárlók számára készült, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a könnyed használatot. A cipők a legújabb technológiával készülnek, hihetetlenül könnyűek, puhák, rugalmasak és nagyon kényelmesek, hogy garantálják lábunk számára a legmagasabb használati kényelmet, egészséget és higiéniát. Egyedülálló olasz stílus, az aktuális globális dizájntrendeknek megfelelően, kiváló minőségű természetes bőrből készült felső részekkel, bélésekkel és az ütéselnyelő talpbetétek tagadhatatlan előnyeivel. Külön figyelmet érdemel az Imac márka kínálata: szandálok, balerinák, alacsony cipők, csizmák, Chelsea csizmák. Találd meg te is a tökéletes cipőt az optimális Imac támogatásért.

Imac gyerekcipő – biztonságos járás

Az Imac cipőgyártó céget 1975-ben alapította Olaszországban két testvér, David és Renato Mazzucconi. Az 1980-as évek elején a cég innovatív lábbeli gyártási technikákat kezdett alkalmazni, példaként említve a talpba való közvetlen poliuretán injekció metódust. 2001-ben a társaság átvette az Igi és a Primigi cégeket. 2004 óta, a Gore-Tex lábbeliket birtokló amerikai céggel kötött együttműködésnek köszönhetően az Imac megkezdte a vízálló és légáteresztő lábbelik gyártását. Jelenleg az Imac szárnyai alatt olyan lábbeli márkák találhatók, mint a Primigi a legkisebbeknek és az Igi & Co a felnőtt ügyfeleknek. Az olasz Imac vállalat így a leghíresebb lábbeli márkákat tömöríti, ruházati lehetőséget biztosítva az egész családnak. A Primigi márka gyerekeknek, míg az Igi felnőtteknek kínál lábbeliket és ruházati cikkeket. Az Imac márkák egyikében biztosan mindenki megtalálja a maga stílusát. Az Imac gyerekcipők gyártási folyamata magában hordozza ugyanazt az ortopédiai attitűdöt, amit a felnőtt vonal is képvisel, így egy Imac kaliber tükrében magatokénak tudhatod a biztonságos járás attitűdjét is.

Imac cipők – gyakran ismételt kérdések

Az ortopédusok ajánlják az Imac cipőket?

Az Ecipo.hu-n megvásárolható Imac termékek kifinomult modellek, amelyek tökéletesen kompatibilisek az ortopéd orvosok ajánlásaival. Ennek köszönhetően könnyen beszerezhetsz olyan Imac férfi, női és gyerekcipőket, amelyek maximálisan megfelelnek a szakemberek által támasztott összes ergonómiai kritériumnak.

Milyen anyagból készülnek az Imac cipők?

Az Ecipo.hu kínálatában fellelhető Imac cipők többnyire természetes bőrből készülnek, de megtalálhatóak a kollekcióban minőségi, textil modellek is. Utóbbiakra is jellemző, hogy természetes bőr betétekkel vannak felszerelve, aminek köszönhetően elkerülhetőek a láb súrlódásából származó sérülések.