Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Méret
Kiszerelés
Termékek: 130
Szűrők kiválasztása (1)

Herschel – ifjúsági hátizsákok, amelyek kiemelik egyediségét

Még, hogy a hátizsákok olyan egyformák! A Herschel háza táján biztosan nem! Hiszen a márka arról híres, hogy mindent megszór a különlegesség fűszerével. Így aztán a leginkább hétköznapinak mondható kiegészítőkből olyan feltűnő modellek jöhetnek létre, amik egyetlen egy dologra születtek: hordásra. Persze a Herschel hátizsákok nemcsak küllem tekintetében teljesítenek az élen, egyéb paramétereik is hírnevüket hivatottak öregbíteni. A hátspecifikus kialakításnak köszönhetően a zsákok viselése, még megtömött állapotban sem okozhat semmiféle nehézséget vagy kihívást. Ez az, amire a legtöbben nem figyelnek oda, mondván ez van, ha cipekedni kell, akkor nincs mit tenni, mint tűrni. Ám ez nem kifejezetten jó hozzáállás, hiszen a terhek sokféleképpen csökkenthetőek. Például úgy, ahogy azt a gyártó is csinálja. Olyan tulajdonság-profillal megáldott variációkat dob piacra, amiket nemcsak azért szeretnek világszerte millióan, mert jól néznek ki, hanem azért is, mert élmény őket viselni, akár minden áldott nap. És az igazság az, hogy ez így, ebben a formában olyan el nem évülő érdem, aminek a prioritása megkérdőjelezhetetlen.

Herschel pénztárca és deréktáska – divatos és praktikus védelem a hivatalos iratoknak

Személyi igazolvány pipa, lakcím igazoló kártya pipa, bankkártya pipa, de hol a jogosítvány meg a forgalmi, hova tűntek? Na ez az a pánikkal kevert helyzet, ami akkor nem fordulhat elő, ha a pénztárca Herschel műhelyében készült. Hogy miért? Pontosan azért, mert a szemrevaló modellek nemcsak a szemeket kényeztetik, hanem bizony extra funkcionalitást testesítenek meg. Úgyhogy a dokumentumok elrendezése, és elhelyezése egyetlen pillanatig sem okozhat nehézséget, s az iratok elvesztése, mint olyan egy az egyben elkerülhető. A deréktáska Herschel kialakításban pontosan ugyanezt a biztonsági, védőhálót testesíti meg, aminek a segítségével a váratlan, nem túl kellemes fejlemények megelőzhetőek. Minden egy helyen, kényelmesen elfér, miközben a rendszerezettség érzete is megvalósulhat.

Hershel bőrönd – jó barát rövid és hosszú utakra

Fentebb a Herschel hátizsák pozitív jellemvonásait már méltattuk, s kétségtelen, hogy ez a típus az utazás szekcióban is joggal kérhet magának teret-helyet. A Herschel hátizsák fekete színben például kifejezetten jól bírja a strapát, ami a szállítással nem egyszer óhatatlanul együtt jár. Ráadásul a belepakolás is pofonegyszerű. De azért az vitathatatlan, hogy a luxus kényelmet a Herschel bőrönd garantálja, ami arra teremtetett, hogy a kimozdulásokat már az első pillanattól kezdve könnyedebbé, és akadálytalanabbá varázsolja. Hogy ezt milyen módon képes elérni? Úgy, hogy olyan jellemvonásokat testesít meg, amik a pakolás nulladik percétől kezdve leegyszerűsítik az egyes folyamatokat és felgyorsítják az amúgy olykor csigalassúsággal haladó fázisokat. A pakolás tempósan és eredményesen lerendezhető idegeskedés nélkül, miközben a mobilizálás sem jelenthet problémát, pláne fennakadást.

Herschel – gyakran ismételt kérdések

Herschel – mi ez a cég?

Ha nagyon röviden és tömören szeretnénk átadni a lényeget, akkor úgy fogalmaznánk, hogy a kényelem az esetében táskák képében mutatkozik meg. De nem pusztán a komfort az, ami adott a márka esetében, hanem az egyedi, a tömegestől egy az egyben eltérő külső.

Hogyan kell kimosni egy Herschel hátizsákot?

Minden egyes táskán megtalálható a mosásra vonatkozó utasítás, ajánlás, amit azért erősen javasolható betartani, lévén a vállalat pontosan azokat a paramétereket adja meg, amikről bebizonyosodott, hogy megbízhatóak.