Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Termék típusa
Kiszerelés
Alkalmazás
Kézitáska mérete
Termékek: 479
Verziószám megjelenítése

Mindig divatos megjelenés a Creole táskákkal

Létezik olyan táskamárka a világban, amely minőségi, tökéletesen modern és minimalista dizájnnal tervez, mégis megfizethető. Ez a Creloe. Egy olyan olasz márka, amely a kortalan stílussal operál, ezért táskái és pénztárcái egyszerre elegánsak, ugyanakkor formabontóak is tudnak lenni. A Creole kínálatában olyan fazonokat találunk, amit csak nagy nehézségek árán találnánk meg máshol. Pedig szükség van rájuk, mert praktikusak és jól néznek ki. Egy Creole pénztárca abszolút magával repít minket a kortalan divat világába, ahol a pénztárca még évtizedekig is pénztárca maradhatott. A Creole pedig pont ezt szeretné, még ha nem is mindig évtizedekre tervezve. Hozza magával a stílusos eleganciát, az örökdivatot, és persze a minőséget, ami szintén nem elhanyagolható ennél a kifinomult márkánál.

Creole kézitáskák – praktikus és divatos kiegészítő a mindennapi stílushoz

A Creole kézitáska modellek abszolút adják az új trendek formavilágát is néhány modellben. Viszont zömében örökdivat darabokkal foglalkoznak. Ezen kívül sok Creole táska olyan, hogy a legtöbb stílushoz passzol. Ha akarjuk, a sportos stílushoz is hozzáilleszthetjük, de a kifejezetten elegáns szettekhez is. A Creole sok táskája tehát kifejezetten univerzális ebből a szempontból. A Creole női kézitáskák között ráadásul rendkívül strapabíró shoppereket is találunk. Ezért ha épp olyan nagyméretű shoppert keresnénk, ami egyben kifejezetten elegáns is, a Creole kollekciójában akad bőven választék. Ezen kívül a már említett pénztárcákat is érdemes megnézni, akár úgy, hogy a táskához választjuk. Egy Creole fekete pénztárca például szinte minden stílushoz passzol, de jól áll a márka táskáihoz is természetesen.

Univerzális Creole fekete kézitáska – melyik stílus hiányzik a ruhatáradból?

A Creole messenger táskák kifejezetten olyan válltáskák, amelyekbe jól lehet pakolni. Ezért a modern nő számára igazi mindennapi munkába rohanós, majd utána kisbevásárlós táska lehet. Ugyanakkor a kisebb, elegánsabb modelleket is megtaláljuk a márkánál többféle színben. A Creole táskái ebben a tekintetben is hozzák az elvárt kínálatát, vagyis szinte mindenféle színt találunk a táskák között. Már csak az a kérdés, hogy merre? Az Ecipő az egyik fő forgalmazója a Creole táskáknak. A webáruházban az Ecipő Creole kézitáskák kínálata ezért rendkívül széles és sokrétű. Különféle fazonok kaphatóak, a kifejezetten estélyi táskáktól kezdve a jól pakolható városi darabokig. Az Ecipő Creole kézitáska modelljei ráadásul prémium bőr modelleket is tartalmaznak, ami még így is abszolút a megfizethető kategóriát képviseli. Viszont drágább darabok itt is akadnak, amit az Ecipőnél időnként hatalmas akciókkal tudunk beszerezni. A Creole táskák akciós darabjait akár több tízezer forinttal olcsóbban vásárolhatjuk meg. Márpedig az Ecipő igen gyakran tart leárazásokat, ezért érdemes résen lenni!

Creole táskák – gyakran ismételt kérdések

Ki gyártja a Creole kézitáskákat?

A Creole márka egy olasz cég, amely a minőségi európai divatból merítve igyekszik a legjobban bemutatni az örökstílus táskák és pénztárcák világát. Mindezt ráadásul teljesen megfizethető áron teszi.

Creole pénztárca – hol lehet megvásárolni?

A Creole pénztárcák legnagyobb kínálatát az Ecipőn találjuk meg. A Creole márka modelljeit az Ecipő nagy számban forgalmazza, ezért táskák is akadnak bőven, amelyek között érdemes válogatni. A Creole nem csak a klasszikus divat terén alkot, hanem kifejezetten modern, minimalista dizájnnal reprezentálja a 21. századi stílusvilágot, amely mégis tökéletesen beleillik az örökdivat formák világába.