Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése

Női golfcipő – jó tapadás játék közben

A cipők golfhoz különlegesek. Nem hétköznapi lábbelikről beszélünk, amik az utcai forgatagban épp úgy előfordulnak, mint az edzőpályán. Korántsem. Ezek a modellek speciális kialakításúak, a golfhoz, mint egyéni paramétereket igénylő sporthoz idomítva. Vagyis a tulajdonságaik támogatják a felhőtlen szórakozást és az eredményes sportélményt. Az egyik kétségtelenül kulcsfontosságú kritérium a csúszásmentes, kellően bordázott talp. Még a kicsit nedves fű is „kiváló” alapként szolgálhat egy gigantikus eséshez. Na és ez azért nem tartozik hozzá a nyerést hozó forgatókönyvhöz, jobb tehát elkerülni. A biztonságos játékkörülmények egyik alappillére ez, a tökéletes tapadás. Így az elhelyezkedés, kitámasztás, szükség esetén a lendületvétel is gond nélkül megoldható. A női golfcipők maximális funkcionalitást testesítenek meg, ugyanakkor kár lenne elmenni szó nélkül az esztétikusságuk mellett. Stílusos jellemvonásaiknak hála már messziről süt róluk a tény: a nőiesség megélése még golfozás közben sem lehet kérdéses.

Cipők golfozáshoz – könnyű és kényelmes viselet

A kényelem egyrészt a hiánytalan komfort megfelelője, másrészt sportáganként változhatnak az egyéni elvárások. A cipő golfozáshoz használt változata könnyű, szó szerint minimális súllyal rendelkezik, ezáltal a járás légies érzést kelt. Játék, koncentráció közben különösen előnyös, ha a fókusz nem a külső körülményeken pihen. Márpedig ha a cipő kényelmetlen, akkor nehéz odafigyelni a részletekre. Ezért is jó hír, hogy a specifikus modellek a komfortosság színterén is látványosan jól teljesítenek. És nemcsak ideiglenesen, rövidtávon. A játék szerelmesei órákon át szuggerálhatják a pályát és lendíthetik az ütőt – anélkül, hogy a fel-alá járkálás napvégére előhozná a lábfájást.

Nike női golfcipő – ütéselnyelés a pályán

A női Nike golfcipő rajongottsága hozzáértő, sportolói körökben nem a véletlennek köszönhető. A gyártó számos sportághoz készít speciális csukákat, ez alól a golfozás sem kivétel. Ami, mint ahogy erről a női kivitel hűen tanúskodik, egyre kedveltebb a gyengébbik nem tagjai körében. A cég felismerte ezt a tendenciát, és olyan golf sportcipő tervekkel rukkolt elő, amik a hatékony, egyben kényelmes játszás feltételeit hiánytalanul biztosítják. Az elképzelések végül valósággá váltak, s mára már a legkeresettebb márkává lépett elő még a golfozás világában is. Piaci vezető pozíciója az egyedi jellemzők ismeretében, amelyek egy az egyben a golfozásra szabottak, nem meglepő, sőt. Mondhatnánk úgy is, hogy alapvető. Mindehhez ráadásként stílusos kellem, divatos kisugárzás is társul. Csak hogy a hiányérzet semmilyen szinten se üthesse fel a fejét, még a golfpályán sem. Ennél több nem is kell az elégedettséghez – pár nyertes ütésen kívül.

Golf – gyakran ismételt kérdések

Milyen cipőket vegyünk fel golfozni?

Sokan esnek bele abba a hibába, hogy főleg eleinte sima utcai cipőkre voksolnak, vagy legfeljebb sportos kivitelekre. Ám a kezdet is a golfpályán indul, úgyhogy a specifikus lábbelik létjogosultsága evidencia és elvitathatatlan. Nem érdemes beérni ennél kevesebbel, és főképp nem éri meg ezzel sérülést kockáztatni.

Női golfcipő – hol lehet vásárolni?

Nálunk! Némely golfcipő gyalogláshoz is ideális egyébként, tehát még azoknak is ajánlható ez a típus, akiknek nemes egyszerűséggel szemet szúrt a modellekben megnyilvánuló, látványos kellem. A választék sokszínű szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt, így az ízléshez igazított döntés nem okozhat nehézséget, kihívást.