Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése

Kétsoros görkorcsolya – kiváló módja annak, hogy időt tölts a gyermekeddel

Hamarosan előkerülhetnek a görkorcsolyák, amelyek kiváló családi időtöltést biztosítanak. Az egyik legjobb szabadidős tevékenység, ugyanis frissítően hat és egészséges, valamint általa könnyű a gyerkőcöt a szabadba csábítani. Azonban sok türelemre és kitartásra van szükség, de mindenképpen érdemes időt fektetni a tanításba. Továbbá elengedhetetlen, hogy a fejlődésben lévő lábakra kiváló minőségű korcsolya kerüljön. A görkorcsolya lányoknak és fiúknak szánt változatai esetében egyaránt elengedhetetlen a megfelelő méretválasztás, ugyanis fontos, hogy ne legyen se túl szoros, se pedig túl bő a kiválasztott korcsolya. Továbbá fontos, hogy jól tartsa a bokát. A korcsolyák zárhatóak csattal, fűzővel vagy tépőzárral. Az orruk kerek, a sarokrészük pedig lapos. Mindemellett pedig a sisakról, valamint a könyök- és a térdvédőről is gondoskodni kell a biztonság érdekében. A görkorcsolyák esetében is fontos, hogy kényelmesek és praktikusak legyenek, valamint jól szellőzzenek. Továbbá mindenképpen a megbízható márkák termékei közül kell választani. Ugyanis csak ebben az esetben garantált, hogy kiváló minőséget képviselő anyagokból készülnek, megbízható gyártási technológiával.

Kétsoros görkorcsolya gyerekeknek – mikor kezdhet el a gyerek korcsolyázni?

Fontos kérdés, hogy mikor kezdhet el a gyermek korcsolyázni. Általánosságban elmondható, hogy háromévesen már bátran el lehet kezdeni korcsolyázni tanulni. Ekkor már elég érettek ahhoz a gyerkőcök, hogy érdekelje őket ez a mozgásforma, továbbá együttműködjenek és követni tudják az utasításokat. A korcsolyázás segít a hátizmok megerősítésében, valamint segít fejleszteni az egyensúlyérzéket. Szóval minden gyermek számára hasznos ez a mozgásforma. Kezdetben érdemes a kétsoros görkorcsolya mellett dönteni, később pedig át lehet térni az egysoros változatra. A kétsoros görkorcsolya gyerekeknek szánt változata leginkább abban segít, hogy a gyermek elkezdjen ismerkedni a környezettel és az új mozgásformával. Kezdetben hamar el fognak fáradni a gyerekek, szóval nem érdemes túlzásba esni, nehogy elmenjen a kedvük a korcsolyázástól. Fokozatosan kell őket megismertetni ezzel az újfajta mozgásformával.

Korcsolyák, azaz 2 az 1-ben görkorcsolyák és jégkorcsolyák

A kombinálható korcsolyák is jó választásnak bizonyulnak, ugyanis télen és nyáron egyaránt használhatóak. A praktikumuk abban rejlik, hogy a téli korcsolya élét pár csavar segítségével el lehet távolítani, a helyére pedig a nyári görkorcsolya kerekeit lehet illeszteni. Ennek köszönhetően ugyanaz a korcsolya használható görkorcsolyaként és jégkorcsolyaként egyaránt. Ez rendkívül költséghatékony megoldás, ugyanis csak egyszer kell megvenni a korcsolyát.

Görkorcsolyák és kétsoros görkorcsolyák – gyakran ismételt kérdések

Kétsoros görkorcsolya vagy egysoros görkorcsolya?

A lány görkorcsolyák és a fiú görkorcsolyák esetében az, hogy egysoros vagy kétsoros változatra esik a választás, csupán az egyéni igényektől függ. Mindenképpen olyan változat mellett érdemes dönteni, amellyel maximálisan elégedett a gyermek, ugyanis fontos, hogy szeresse hordani az új korcsolyáját. Egy rosszul megválasztott korcsolya könnyen elveheti a kedvét.

Mennyibe kerül a gyerek görkorcsolya?

Az Ecipo.hu kínálata folyamatosan növekszik. A legjobb minőségű és megfizethető árú Tempish görkorcsolyák bárki számára elérhetőek a kínálatban. A színválaszték széles, választható fehér, fekete, kék, rózsaszín és zöld változat is. A gyerek görkorcsolya árak 10-30 ezer forint között mozognak.