Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 52
Verziószám megjelenítése

Női cowboy csizma – kényelmes és stílusos alkalmi lábbeli

A női cowboy csizma olyan, mintha most pottyant volna ide a western filmekből. Pontosabban nem, annál sokkal jobb, hiszen stílusos, trendi és kényelmes egyben. Valójában sem mindennapi, sem alkalmi viseletnek nem éri meg címkézni, mert mindkét területen kimagaslóan teljesít. Nem beskatulyázható. A rohanós, járkálós hétköznapokban komfortjának köszönhetően megkönnyítheti, sőt fel is gyorsíthatja a jövés-menést. Míg nem mindennapos külseje tökéletesen felteheti az i-re a pontot a különlegesebb alkalmak idején. A cowgirl csizma határozottan nőies lábbeli, ami kihangsúlyozza a lábak szépségét, egyúttal óhatatlanul felhívja magára, na meg viselőjére a figyelmet. Bár a trendisége megkérdőjelezhetetlen, mégsem tekinthető tömegcikknek. Ezért aztán minden szempontból egyedi választás. A palettában több színvariáció is elérhető, túl a hagyományosnak mondható feketén. Tehát még az árnyalatok kiválasztásában sem érdemes kényelmetlen kompromisszumokat kötni, hiszen bőven akadnak szemre, na meg lábra való alternatívák.

Cowboy csizma – divatos és funkcionális ruhák munkába és városba

A hétköznapokban az öltözködés terén általában a funkcionalitás az elsődleges szempont, mégpedig maximális hatásfokkal. De ez nem jelenti azt, hogy akkor az esztétikum nem érdekes: jöhet bármilyen ruházat vagy lábbeli, minden megfelelő. Korántsem. Az a tökéletes döntés, ami a praktikusságot és az esztétikusságot kerek egésszé kovácsolja, így együtt, és még véletlenül sem külön-külön. A cowboy csizma nőknek ebbe a kategóriába tartozik. Az, hogy a külseje rendhagyó, elismerő tekinteteket vonzó, nem kérdéses. Viszont külön kiemelést érdemel az általa megtestesített komfort, aminek a mértéke a legkevésbé sem elhanyagolható. Ezek után jöhetnek a nem egyszer komoly megterhelést jelentő hétköznapok: a lábbeli által képviselt kényelem a legstrapásabb időszakokban adhatja a legtöbbet. Miközben a szemeket gyönyörködtető látvány sem csorbul. Azért ez így vitathatatlanul vonzó párosítás.

Hogyan kombináljuk a cowboy csizmát nadrággal?

Ez a legegyszerűbb! Hiszen alapvetően mindegy, hogy milyen típusú cowboy csizma a főszereplő, a különleges megjelenés borítékolható. A fekete cowboy csizma például nagyszerűen mutat a sötétebb árnyalatú nadrágokkal, de természetesen a kontraszt szerelmesei bátran bepróbálkozhatnak a világosabb ruhadarabok társításával is. A velúr cowboy csizma is nagyszerűen illik mind szoknyához, mind nadrághoz. Tehát alapjáraton nem a viselt ruhák típusa számít, hanem az egyéni ízlés. Ha a létrejövő kombináció jó érzéseket generál, akkor jóformán teljesen mellékes, hogy a divatlapok mit mondanak, tanácsolnak. Mert a lényeg mindig a szív hangja. A választék széles skálán mozog.

Női cowboy csizma – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell viselni a női cowboy csizmát?

Ugyan lehetne élni általános érvényű kijelentésekkel, de felesleges. Mert a fő, hogy a viselet kényelmet sugározzon és ne csak kifelé, elsősorban befelé. Ha ez adott, vagyis ha a hordási mód a gyakorlatban jól teljesít, akkor annak a konkrét részletei mellékesek.

Mivel kell viselni a női cowboy csizmát?

Hasonlóan az első kérdéshez, a válasz ebben az esetben is a saját vélemény fontosságát hangsúlyozza. A leglényegesebb dilemma tehát minden egyes szituációban az, hogy miben, hogyan érezzük jól, vonzóan, komfortosan magunkat? Ha megvannak a feleletek, akkor már igazán könnyű alkalmazni őket a mindennapok forgatagában, és az alkalmak varázsában egyaránt.