Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése

Női magasszárú csizmák Gino Rossitól – önmagában is első osztály

A Gino Rossi tökéletes képviselője a megfizethető és minőségi európai divatnak. Azoknak ajánlott, akik nem szeretnének vagyonokat kiadni egy minőségi és stílusos lábbelire, mégis egyértelműen az olasz divatnál tették le a voksukat. A Gino Rossi ugyanis olasz szálakkal rendelkezik annak ellenére, hogy az alapítása lengyelországi. Ez viszont csak garancia arra, hogy valóban strapabíró és kiváló minőséget kapunk, hiszen a lengyel márkák világhíresek a minőségükről és a csodaszép formatervekről. A Gino Rossival sincs ez másképp: egy női Gino Rossi magasszárú csizma garantáltan stílust és minőséget visz a ruhatárunkba. A Gino Rossinál márpedig bőven akad választék ezekből a lábbelikből. Ráadásul ezeknek a csizmáknak egy jelentős része olyan minőségi valódi bőrből készül, ami jól állja a sarat szó szerint télen és ősszel is.

Női bőr csizma a Gino Rossitól – tökéletes az őszi-téli szezonra

Milyen a megfelelő csizma télre és őszre? Ezt a kérdést sokan elfelejtik megválaszolni, amikor csizmát néznek, pedig ahhoz, hogy valóban tartós és egyben hosszú távon is csinos lábbelink legyen, érdemes megfogadni az alábbi pár tanácsot. Először is fontos az anyagválasztás. Egy Gino Rossi női velúr magas szárú csizma esetén könnyen beleshetünk abba a hibába, hogy egy sárosabb napon alig tudjuk majd megtisztítani a csizmánkat. Hiszen a velúrba könnyen beleragad minden piszok. Ezért a velúrt leginkább csak olyan időben hordjuk, ami teljesen száraz és nedvességmentes. A legjobb választás a cserzett bőr. Ezt könnyű tisztítani és ellenálló akár a különféle latyakos nedvességgel szemben is. Aztán érdemes még külön odafigyelnünk a csizma talpára. A vékony talpakat télre felejtsük el, mert bizony nagyon könnyen felfázhatunk általa. A legjobb, ha egy mély bordákkal rendelkező, vastag talpú modellt választunk. A vastag talp által nem fogunk felfázni, és a mély barázdák segítenek abban, hogy ne csúszhassunk csak úgy el. Persze egy minőségi Gino Rossi női bőr magasszárú csizma esetén ez szinte lehetetlen, viszont ilyenkor is nézzünk oda a talpak vastagságára. Nem minden csizma vastag talpú ugyanis, még akkor sem, ha most ez kifejezetten divat. A vékony talpúakat azoknak érdemes választani, akik például autóval közlekednek és csak kis időre tartózkodnak az utcán télen.

Gino Rossi női velúr magas szárú csizma – válaszd ki kedvenc párodat az Ecipőn

A velúr egy nagyon kedves bőr anyaga a divatvilágnak. Bársonyos megjelenése igazán őszies hangulatot csempész minden ruhához. Ugyanakkor az ilyen típusú anyagból készült csizmákat csak kifejezetten száraz időben érdemes hordani. A velúron nagyon könnyen meglátszik a nedvesség és a kosz is, ezért nem ajánlatos esős időben vagy sáros időszakban hordani. Őszre, főleg a vénasszonyok nyarára azonban tökéletes választás. Ha pedig fekete velúr magasszárú csizmát választunk, akkor még esős időben sem annyira látszik az anyagán a nedvesség, mint például egy világosbarna velúr Gino Rossi cipő, magas szárú csizma esetében.

Gino Rossi női magasszárú csizma – gyakran ismételt kérdések

Gino Rossi női magasszárú csizma – hol lehet megvásárolni?

A márka legszélesebb kínálatát az Ecipő oldalán találjuk meg. Itt nem csak csizmákat, de sneakereket és rendkívül csinos magassarkúkat is találunk a márkától.

Hogyan tisztítsuk meg a női Gino Rossi velúr magas szárú csizmát?

Mindig az adott használati útmutató szerint járjunk el. A velúrt például nem szabad csak úgy lemosni és ápolóval bekenni, leginkább finom nedves rongy és egy gyenge sörtéjű kefe javallott a tisztításhoz.