Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Rögzítés típusa
Cipő szélessége
Termékek: 2 902
Verziószám megjelenítése

Férfi lifestyle cipők – minimalista dizájn

Hallottál már arról a mondásról, hogy a cipő teszi az embert? Ha még nem, akkor most figyelj! A cipők kollekciója minden férfi ruhatárának fontos részét képezi, egy koszos vagy ápolatlan darab bizony tönkreteheti a megjelenést. Felveheted a legegyszerűbb farmert egy szimpla pólóval párosítva, ha a cipőd igényes, akkor az már fél siker. A férfiak cipőjükön keresztül megmutathatják stílusukat, személyiségüket, és sokat elárul az adott illetőről az is, ahogy a cipőjét gondozza. Olyan ez, akárcsak az autóval kialakított viszony, mondhatjuk úgy is, hogy egyfajta életstílus. De vajon milyen típusú cipőket hívunk lifestyle cipőknek? Ha valaha is böngésztél már a minimalista férfi lifestyle cipők frontján, pontosan tudod, hogy ezek visszafogottabb és szolidabb stílust képviselnek, mint társaik. A mindennapi legjobb minimalista lifestyle férficipők a hagyományos cipők stílusát kínálják, miközben az ultrakönnyű felsőrészt széles orrdobozzal, rugalmas vékony talppal és nulla sarok-talp-eséssel kombinálják. Utóbbi azt célozza, hogy a lábad akadálytalanul szétterülhessen, amikor állsz vagy mozogsz, és a biomechanikailag természetes járás zavartalanul megvalósulhasson. Ha olyan cipőt szeretnél, amely a legjobban illeszkedik a lábadhoz, és az egyetlen nehéz résznek azt érzed, hogy eldöntsd, melyik stílus illik hozzád, akkor mindig a minimalista specifikációk között keresgélj, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni.

Alacsonyszárú férfi lifestyle cipők – tornacipők, edzőcipők és teniszcipők

Szeretnéd frissíteni hétköznapi sportcipőid kínálatát? A sokoldalú kialakítású alacsonyszárú férfi lifestyle cipők gyakorlatilag bármilyen öltözék optimális kiegészítésére készülnek, így ideális választási alternatívát nyújtanak minden hétköznapi stílusra vágyó úriember számára. Hogy mi különbözteti meg a férfi lifestyle cipőket a férfi sportcipőktől? A lifestyle cipők elsődlegesen a kényelemre és a stílusra helyezik a hangsúlyt a teljesítmény helyett. Ez azt is jelenti ugyanakkor, hogy a hétköznapi lifestyle cipők nemcsak a divatról, hanem a funkcióról is szólnak. Hogy értsd, egy férfi lifestyle cipőnek nincs szüksége egy futócipő érzékeny párnázatára vagy egy kosárlabdacipő cizellált bokatartási funkcióira, viszont tartalmaznia kell azt az egyszerűsített párnázó támasztékot, amely ahhoz szükséges, hogy egész nap kényelmesen érezd magad benne. Maradj tehát stílusosan támogatott a napi ingázás, ügyintézés és baráti összejövetelek során. Ennek a lábbelinek pont az a missziója, hogy gondolkodás nélkül beleugorj, bárhová is tartasz. 

Magasszárú férfi lifestyle cipők – zenészek és kosarasok kedvence

Úgy gondolják, hogy a magasszárú sportcipők sokkal jobban megtámasztják a bokát, mert a boka csontjai felett vannak befűzve. A lábfej és boka komplexum együttesen egy egységként működik a test mozgatására és megtámasztására, és elvileg minden irányban és minden sebesség mellett képesnek kell lennie mozdulatok végrehajtására. A nagy sebességgel történő megállás és indítás, valamint irányváltoztatás bokasérüléshez vezethet, ha a boka-láb komplexum nincs megfelelően alátámasztva. A magas szárú tornacipő vagy atlétikai cipő használata elősegítheti a komplexum megtartását azáltal, hogy mechanikus támaszt jelent a mozgáshoz, így ebben a szférában érthető a magas szár prioritása. A magasszárú férfi lifestyle cipők viselése viszont kizárólag az egyéni preferenciákon múlik.

Férfi lifestyle cipők – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi lifestyle cipőt válasszunk?

Ha valóban hibátlan és mindig minden körülmény között megbízható lifestyle cipőre vágysz, akkor válogass a fehér férfi lifestyle cipők szortimentjéből! Tartsd kifogástalanul tisztán, így minden esetben stabil stílusalapot jelent.

Hogyan kell ápolni a férfi lifestyle cipőket?

Az új cipőket minden esetben fújd be vízálló védőréteget biztosító impregnáló sprayvel, ami megóvja a felületet a szennyeződéstől, ha az esőben nedves lesz. Használj talpbetétet, de ne feledkezz meg a zokniról sem!