Termékek: 58
Verziószám megjelenítése

Toms espadrilles nőknek – kényelmes nyári alkalmi cipők nadrágokhoz és ruhákhoz

A 2006-ban alapított Toms jóval több, mint egy cipőmárka. A brand tökéletes ötvözete a segítőkész ötleteknek és a szerethető divatnak. Az alapító, Blake Mycoskie egy argentínai utazása során szembesült azzal, hogy a szegénységben élő gyermekek sok esetben még cipővel sem rendelkeznek. Hazaérve úgy érezte, hogy tennie kell valamit, amivel segíthet a rászoruló gyermekeken. Ekkor állt elő azzal a fantasztikus ötlettel, hogy létrehoz egy cipőmárkát, és minden egyes megvásárolt darab után egy új pár lábbelit juttat el a rászorulóknak. Az elképzelés olyan jól működik, hogy mára már több millió cipőt osztott szét a márka a szegényebb országokban. Ez a „One for One” mozgalom. Szóval a márka azzal a céllal jött létre, hogy segítsen a rászorulókon. Nemcsak a jótékonyság fontos a Toms számára, hanem az is, hogy az általa gyártott termékek kiváló minőséget képviseljenek. Minden egyes Toms cipő kiváló minőségű alapanyagokból, megbízható gyártási technológiával készül. Továbbá a kialakításuknak köszönhetően maximális kényelmet biztosítanak a viselőjük számára. A kínálat rendkívül széles, így mindenki könnyen megtalálja a számára ideális változatot. Például a Toms női cipők közül a Toms espadrilles nőknek, tehát a női espadrilles kényelmes nyári lábbeli nadrágokhoz és ruhákhoz egyaránt.

Férfi Toms – fedezze fel a kiváló minőségű kényelmes cipők kollekcióját

Természetesen mindenkire gondol a Toms, szóval a nők mellett a férfiaknak is kedvez a márka, hiszen kiváló minőségű férfi Toms is található a kínálatban. Érdemes felfedezni a kiváló minőségű kényelmes cipők kollekcióját. Toms cipő, Toms espadrilles és Toms szandál egyaránt található a kínálatban, így mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a változatot, amire éppen szüksége van. Minden egyes Toms lábbeli a kimagasló minőségnek köszönhetően hosszú éveken át megállja a helyét, mindennapos viseletként is jól teljesítenek.

Toms cipők nőknek és férfiaknak – prémium modellek széles választéka az Ecipo.hu oldalon

A különleges márka népszerűsége évről évre nő, amelyhez hozzájárul a kiváló minőség, a különleges dizájn és a lenyűgöző kényelem. A közkedvelt Toms márka kínálatában találhatóak espadrillesek, papucsok, szandálok, félcipők, csizmák és hócipők egyaránt. Dizájn tekintetében is rendkívül széles a választék, hiszen letisztult és egyszerű, valamint színes és feltűnő változatok is találhatóak a kínálatban. A merészebb darabok minden öltözéket feldobnak, segítségükkel könnyen csempészhető némi vidámság a mindennapokba. Minden egyes Toms lábbelire időtálló minőség, szuper kényelem és különleges dizájn jellemző. A prémium modellek széles választéka megtalálható az Ecipo.hu oldalon. Minden tudatos vásárló ruhatárában ott a helye ezeknek a termékeknek, hiszen a vásárlásukkal jó ügyet lehet szolgálni.

Toms cipők – gyakran ismételt kérdések

Toms – melyik méret?

Mint márkánál, a Toms cipők esetében is érdemes figyelembe venni az adott márkához tartozó mérettáblázatot. A Toms méretezés, illetve mérettáblázat megbízható segítséget nyújt a tökéletes méret megtalálásához.

Toms – hol lehet beszerezni?

A Toms márka széles kínálata megtalálható az Ecipo.hu oldalon, ahol csupán néhány kattintással egyszerűen kiválasztható az ideális darab. Továbbá a vásárlási folyamat is gyors és egyszerű. Ezek a lábbelik tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik valami különlegesre vágynak, valamint fontos nekik a kifinomult minőség és a maximális kényelem a mindennapok során.