Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Márka
A kiválasztott kritériumoknak megfelelő terméket nem találtunk. Törölj néhány szűrőt a terméklista megtekintéséhez.

Supra cipők – válassza ki a tökéletes szabást, élvezze az eredeti stílust a munkahelyén és a buliban

Egy kemény munkahelyi napot követően, vagy csak egy napfényes hétvégi délutánon nincs is jobb program, mint egy kicsit a szabadban lenni. Sétálhatunk, elmélyülhetünk gondolatainkban, előre megtervezhetjük az előttünk álló időszakot. Újult erővel vághatunk ilyenkor neki az irodában ránk váró feladatoknak. Ha pedig további energiáink vannak, szeretnénk ezeket levezetni, akkor pedig mindenképpen érdemes egy szórakozóhelyet is célkeresztbe venni. De mi a közös a felsorolt helyszínekben? Egy biztos, hogy mindegyik helyen remek választás lehet egy Supra cipő. Remek és újszerű kialakítás, dinamikus külső és minőségi anyagok jellemzik. Klasszikus és fiatalos megjelenést egyaránt elérhetünk vele, érdemes egy ilyen cipőt beszerezni, hiszen közkedvelt lábbelink lesz egyből.

Supra cipők – őrült színek és szokatlan stílusok egy jó hírű cipőgyártótól az Ecipo.hu oldalon

A természetes bőrből készülő Supra cipő igazi unikumnak számít. A felsőbőr irha anyagból, míg a talp kiváló minőségi összetevőkből épül fel. A dizájn és stílus kombinációját tovább fokozza, hogy szuper szövetfűzők teszik még egyedivé ezeket a csukákat. Színek sokaságából, lehetőségek tárházából választhatjuk ki a legmegfelelőbb cipőt, így garantáltan megtaláljuk majd egyéniségünkhöz leginkább passzoló párt. Ha a Supra mellett döntöttünk és szeretnénk kényelmesen otthonról vásárolni, akkor mindenképpen érdemes felkeresni az Ecipu.hu oldalt, ahol a szűrési beállításokkal a szívünkhöz igazán közel álló darabokat gyorsan megtalálhatjuk. Telefont megkeresni, tabletet beizzítani és már kezdhetjük is!

Supra sportcipő – tartós márka a legigényesebb edzéseken is

A cipő Supra kialakításának és lendületes megjelenésének köszönhetően szinte már pillantásunkkal vonzza a különféle sportokat. A szuper minőségi anyagokból készülő talprészének köszönhetően kiválóan alkalmas legkülönfélébb terepeke történő testmozgásra. Egy utcán történő esti futás, vagy egy edzőteremben történő gyakorlatsor elvégzésekor is biztos támaszunk lehet. Ha esetleg szabadidőnkben szívesen járunk tornázni, nyújtani, akkor is a Supra sportcipő a legmegfelelőbb társ. Olyan egyediség és ezzel megkülönböztetett stílus jellemzi, amely a divatos összképünket is erősítheti. Bátran választhatjuk tehát edzések alkalmával ezt a cipőt és akkor sincs gond, ha még nem kezdtük el a mozgást. Majd most, hiszen már rendelkezésünkre fog állni egy ilyen lábbeli, így nem lehet több kifogás. Cipőre fel!

Supra – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell viselni Supra cipőt?

Nem tudom, ki hogyan van vele, de egy cipő kiválasztása nálam egy összetett, jól végig gondolt folyamat. Természetesen szeretem megnézni a külső részt, az összhatást, informálódni az anyagösszetételről és azokról a speciális dolgokról, melyek könnyebbé tehetik a cipő viselését. A Supra cipők estében sincs ez másképpen. Érdemes itt is ezeket a szempontokat végiggondolni és viselésükkel garantáltan egy jó érzést, egy fiatalos, lendületes külsőt varázsolhatunk magunknak.

Melyik Supra cipő való gördeszkához?

Érdeklenek az extrémebb sportok? Szeretsz izgalmasabb dolgokat kipróbálni? Ha igen, akkor a gördeszkázás biztos befutó lehet mindkét kérdés esetében, de itt is fontos a megfelelő cipőválasztás. A Supra termékek esetében fontos, hogy a megfelelő talp résznek köszönhetően kellő stabilitást és biztonságot érhetünk el. Mindenképpen érdemes az egyszerűbb és könnyebb darabokból szemezgetni, a szín nem lehet akadály, hiszen ezernyi darab közül bökhetünk rá kedvenc darabunkra. Hibázni nem lehet.