Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 164
Szűrők kiválasztása (1)

Salamander cipő – praktikus lábbeli minden alkalomra

A Salamander cipők több mint száz éves múltra tekintenek vissza. Komoly szereplők voltak a második világháború alatt, legnagyobb gyárukat pedig Magyarországon üzemeltetik, pontosabban ma már csak névileg. Ugyanis a Salamander vállalat 2004-ig működtette a cipőmárkát, amit 2008 óta az Ara Shoes AG vett át. Ám maga a márka egyébként is igazán fordulatos és izgalmas utat tett meg addig, amíg neve világszerte ismertté vált. A tulajdonosváltás azonban nem járt minőségromlással. A mai napig folyamatosan gyártják hazánkban is a minőségi, mégis megfizethető lábbeliket. De mitől is olyan kelendő a Salamander? Hiszen nincs olyan stílusimádó, aki ne ismerné a nevét. A Salamander több mint száz év tapasztalatával gyártja és tervezi cipőit. Ez jól látható azokon a modelleken is, amelyek a Salamander cipők védjegyei. Ezek a lábbelik többek közt a jellegzetes oxford és elegáns loafer férfi Salamander cipők. Ugyanakkor a sneakerek között is igazán jellegzetes az a letisztultság, amit a Salamander márka képvisel. Egyszerre elegáns és sikkes anélkül, hogy ódivatú lenne.

Salamander cipő – kényelmes viselet

A Salamander nem is szállt el soha a gyorstrendek irányába. Mindvégig a kényelmen és a stílusosságon volt a hangsúly, amit a német precizitással és minőséggel garantáltak, és garantálnak a mai napig. Egy Salamander cipő kollekciója soha nem fog különféle csillámos, vagy fémes hatású extrém lábbelikből állni. Modelljei leginkább azok számára lehetnek vonzóak, akik kedvelik a minőségi, hordható és stílusos darabokat. Színpalettája is abszolút visszafogott, kerüli a rikító színeket, viszont a mostanában igen divatos retro hatású lábbeliket kifejezetten preferálja. A márka tehát egyértelműen a hagyományok és a stílusosság híve. Olyanok számára ajánlható, akik kedvelik a klasszikus modelleket, és elsősorban örökdarabokat keresnek a futó trendek helyett. A Salamander márka ebben abszolút megbízható társ.

Női Salamander cipő – találja meg magának a legjobbakat az Ecipo.hu üzletében

A Salamander férfiak és nők számára is gyártja stílusos és örök érvényű cipőit. A hölgyek körében igazán népszerűek lehetnek például a stílusos vonalvezetésű chelsea Salamander női cipők, a vagány, mégis elegáns formájú bakancsok, vagy a sneakerek. Ez utóbbiak kifejezetten finom nőies színekben és formákkal kaphatóak. Ezért kiváló választás lehet olyan kifinomultabb szettekhez, amelyeket bátran viselhetünk a nyári vagy a tavaszi napokon. Azért természetesen ez a márka is követi a trendeket a maga finom és stílusos módján. Ha alaposabban szemügyre vesszük például az Ecipo.hu kínálatában a női Salamander cipők modelljeit, akkor láthatjuk, hogy a platform bakancs és a finom pasztellszínek ennél a márkánál is képviseltetik magukat. Viszont pont annyira, ami még megmarad az örök érvényű stílusosság szintjén.

Salamander cipő – gyakran ismételt kérdések

Melyik Salamander cipőt válasszam?

Mivel maga a brand alapvetően az elegánsabb vonalat követi, ezért főleg évszakhoz érdemes cipőt választania annak, aki kedveli a stílusos darabokat. Egy Salamander bakancs vagy chelsea cipő kiváló választás őszre, de télre is. A sneakereket és a szandálokat pedig nyárra és tavaszra érdemes beszerezni.

Hogyan válasszuk ki a férfi Salamander cipő méretét?

Abszolút a lábméretünkhöz kell igazítani. Viszont bizonyos típusoknál a lábfej szélessége is számít. Az elegáns oxfordok keskenyebb fazonnal bírnak, ám akad köztük szélesebb változat is, ezt azért tartsuk szem előtt.