Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése

Nagaba cipő – fedezd fel a világot kényelmes túracipőben

A Nagaba, mint ismert lengyel lábbeli gyártó, cipők széles választékát kínálja egész évben. Vannak nyári szandálok, elegáns és stílusos cipők, női és férfi trekking cipők, csizmák és még sok más. A márka érdekes dizájnt kínál hölgyeknek, uraknak és fiataloknak egyaránt. A Nagaba cipő tökéletes kompromisszumot jelent a kiváló minőség és a vonzó ár között. A Nagaba férfi cipő és Nagaba női cipő kollekciók többsége természetes bőrből készül, ami garantálja a legmagasabb szintű kényelmet. Ez a fajta anyag lehetővé teszi a láb légzését, és alkalmazkodik a láb formájához. Természetesen az anyagok mellett a szandálok és egyéb lábbelik megjelenésére is óriási figyelmet fordítanak. Egyedi dizájnok széles választékát kínálják, amelyek minden bizonnyal tetszeni fognak a hosszú túrák kedvelőinek, de mindennapi munkába menethez és üzleti találkozók alkalmával is tökéletes alternatívát nyújtanak. Tekintsd meg a Nagaba kínálat széles választékát az Ecipo.hu-n, melyben mindenki talál magának valót!

Trekking cipő Nagaba – professzionális túracipő

Vannak, akik a trekking cipőt hátizsákos bakancsnak nevezik. Akár így, akár úgy nevezed őket, az elv ugyanaz marad. Ezeket a lábbeliket úgy tervezték, hogy extra támogatást nyújtsanak akkor is, ha egy hosszú kalandtúra alkalmával viseled őket egy jól megtermett hátizsák kíséretében. Általában teljes bőrből készülnek, amely merevebb, mint a szövet, és kezelhetőbb arra vonatkozóan, hogy a cipők tökéletes vízállóságot biztosítsanak. Mivel vastagabb talppal és merevebb szárral rendelkeznek, mint más túracipők, ezek a cipők nyújtják a legnagyobb támogatást a lábnak és a bokának. Erős lábujjvédővel és extra alátámasztással rendelkeznek a lábbeli oldalain is. Összefoglalva tehát azt mondhatjuk, hogy a túrabakancsok könnyebbek, és elegendő támogatást nyújtanak, amennyiben nem cipelünk túl nagy súlyt, és nem utazunk túl zord terepen. A trekking cipő a komoly kalandturisták számára készült, akiknek mindenféle terepen erős bakancsra van szükségük, és hosszabb utakra kellékeket, például sátort, ételt és vizet is visznek magukkal. Csekkold a trekking és túracipő Nagaba kínálatot az Ecipo.hu oldalán!

Nagaba női és férfi cipők – túrabakancsok, bovver csizmák és cipők egy bevált gyártótól az Ecipo.hu-n

Ha kényelmes és jó megjelenésű bőr lábbelit keresel, akkor az Ecipo.hu-n jó helyen jársz, a Nagaba 055 biztosan megfelel majd az igényeidnek. Ezt a népszerű modellt úgy tervezték, hogy magas kényelmet biztosítson különféle körülmények között. Ezért őszre vagy tavaszra is remek választás. Tekintettel arra, hogy a cipő strapabíró természetes bőrből készül kívül és belül is, megfelelő gondozás mellett hosszú évekig szolgálhat majd. A Nagaba bestseller modellje innovatív talp megoldással rendelkezik, amelyet speciálisan úgy alakítottak ki, hogy maximális kényelmet biztosítson a használat során. A talp megemelt élei javítják a sarokrész stabilitását. A cipőt megtalálod az Ecipo.hu online portálján, ugyanúgy, ahogy bovver csizma Nagaba vagy női túra cipő Nagaba kollekciók modelljeit is eléred.

Nagaba – gyakran ismételt kérdések

Nagaba cipő – hol lehet vásárolni?

Az Ecipo.hu több mint 500 márka kínálatával áll a kedves cipővásárlók rendelkezésére, és köztük van a Nagaba is. A Jó hír, hogy az esize.me szolgáltatással online fel is próbálhatod a kiszemelt Nagaba modelleket.

Hogyan kössük meg a Nagaba trekking cipőt?

Sebészcsomóval. Tekerd egymás köré a fűződ végeit, mint a lekötésnél, de ne húzd szorosra őket. Tekerd körbe a fűzőket másodszor is, majd húzd szorosra a végüket. Vagy rögzítsd a fűzők végeit a következő kampók köré a fűzés folytatásához, vagy kösd le egy normál masnival.