Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 136
Verziószám megjelenítése

Högl csizmák – karizmatikus és törtető nők számára

A Hölg lábbeliket mindig is a kifinomult elegancia, stílus és egyediség jellemezte. Keresve sem találhatnánk jobb viseletet tehát azon hölgyek számára, akiknek fontos a megjelenésük. Különösen igaz ez a Högl által gyártott bakancsokra. Ezek a darabok olyan egyedi, karizmatikus hatást nyújtanak, amelyek az üzleti világban is megnyerő küllemet kölcsönöznek viselőiknek. Ez kiváltképp igaz a cég által gyártott csizmákra, amelyek garantáltan a komoly üzletasszony imázsát nyújtják majd számunkra. Legyen szó bőr vagy velúr csizmákról, magassarkú, valamint lapos talpú darabokról, biztosan nem fogunk majd mellélőni egy ilyen lábbelivel. Akár a bokacsizmák egy szép kosztüm mellé, akár a magasszárú darabok szoknyához jó választást jelentenek – ennek révén pedig máris átmentünk az első rostán, ami egy sikeres üzlet megkötéséhez kell. Mert a megjelenésünk valóban ezt teszi ki, az első benyomás már sokszor önmagában rányomja a bélyeget az adott üzleti találkozó kimenetelére. Fontoljuk hát meg alaposan a választásunk.

Högl szandálok – klasszikus modellek igényes nőknek

A különféle Högl cipők közül pedig nagyon kelendőek a nyári szandálok is. Ezeket olyan klasszikus dizájn alapján alakították ki a tervezők, amelyek révén kifinomultságot tükröz minden darab. Nem kell hát félnünk nyáron sem, egy ilyen szandál Hölg stílusban ugyanis a legtrendibb nyári szettünk mellé tökéletesen passzol majd. Persze azért nyilván érdemes fontolóra vennünk, hová készülődünk éppen. Példának okáért egy üzleti találkozóra vagy esküvőre nem ajánlatos ilyenkor sem szandált vennünk – erre sokkal ideásabb egy pár magassarkú. Ez nem jelenti azt, hogy szandált abszolút ne vehetnénk fel egy fontos meetingre, viszont ehhez nagy odafigyeléssel kell megválogatunk szettünk darabjait. Továbbá abban az esetben megfelelő csupán ez a választás, ha az nem túlságosan elegáns. Tehát egy ceruzaszoknya hozzáillő blézerrel és vasalt blúzzal nem lesz a legjobb hozzá. Azonban félelegáns formációhoz már be tudjuk illeszteni – feltéve, hogy az adott dresszkód ezt lehetővé teszi számunkra.

Högl bakancsok, amelyek passzolnak a kifinomul ízléshez

Viszont a hidegebb időben sem kell csalódnunk a Höglben, még akkor sem, ha hétköznapi viselet után kutatunk. A különféle bakancsok Högl kivitelben ugyanis hihetetlen dizájnnal rendelkeznek. Egyszerre ötvözik a magassarkú cipők kifinomult formavilágát és vonalvezetését, valamint a bakancsok strapabíróságát. Gyakorlatilag kapunk egy olyan stílusos magassarkú lábbelit, amely egy bakancs meleg és ellenálló bőrébe van bújtatva. Ha tehát szeretnénk valóban stílusosan öltözködni, egy ilyen darab nagyon megdobhatja őszi és téli szettjeinket. Csakúgy, mint egy Högl bokacsizma, ami szintén teljesen egyedi stílussal segíti jól szituált megjelenésünk.

Högl cipők – gyakran ismételt kérdések

Högl cipők – mi is ez a márka pontosan?

A Högl egy osztrák márka, amelyet Josef Hölg alapított 1935-ben. Azóta töretlen népszerűségnek örvend a piacon, persze ez nem is véletlen. Magas minőségű és egyedi dizájnnal készült lábbelijei méltán kiérdemelték a sikert a hölgyek körében.

Mivel kombinálhatjuk a Hölg szandálokat?

Az ilyen szandálokat leginkább a félelegáns és hétköznapi viselet mellé ajánlott hordani. Nagyon jól passzolnak a nyári ruhákhoz és lazább stílusú szoknyákhoz a mindennapokban. Félelegáns viseletként pedig a különféle szövetnadrágok remek kiegészítői lehetnek. Természetesen a megfelelő színkombinációk alkalmazása alapfeltétel, ha azt szeretnénk, hogy szandálunk jól mutasson az adott szettben.