Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 86
Verziószám megjelenítése

Cross Jeans női cipő – stílusos alkalmi lábbeli a mindennapi ruhákhoz

A Cross Jeans márka főleg a sneakereiről és a tornacipőiről híres. Pedig nem csak kizárólag ezeket a modelleket gyártja, érdemes például a Cross Jeans bakancsok között is nézelődni. Az általa piacra dobott típusok igen szerteágazóak stílusban is. Ugyanúgy megtalálhatóak a laza urban sportos stílushoz köthető fazonok, ahogyan a félelegáns és az elegáns klasszikus lábbelik is. Ugyanakkor a nyárra is tartogat jó pár meglepetést a Cross Jeans márka tárháza. A Cross Jeans női cipők hűen tükrözik az idei nőies retro trendeket. A modern vastagtalpú sportcipők mellett megtalálhatjuk a natúr, vintage hangulatot idéző espadrilles talppal rendelkező darabokat is. Méghozzá nem is akármilyen dizájnban. Ezek a Cross Jeans női edzőcipők ugyanis tökéletesen egyesítik a vintage, romantikus hangulatot a letisztult modernitással, és ehhez a Cross Jeans nagyon is ért. Ezért aki úgy kedveli a különféle vintage hatású és természetes anyagokból készült darabokat, hogy mellette szereti a letisztult modernitást is, annak biztos, hogy az edzőcipők Cross Jeans által tervezett espadrilles talpú modelljei garantált választás lesz.

Cross Jeans tornacipők és sneakerek – illeszd a lábbeliket az elegáns hétköznapi stílushoz

Hogyan hordhatóak a Cross Jeans cipők? Mivel a márka főleg sneakerekben és tornacipőkben utazik, ezért ehhez mérten a sportos és a félelegáns stílust képviselik leginkább. Cross Jeans sneakerek között szép számmal megtalálhatóak a retro, és a modern minimalizmust képviselő darabok is. Ez utóbbiak még az irodában is jól fognak mutatni akár egy elegánsabb kosztümhöz, vagy szövetnadrághoz is. A márka fiatalos stílusvonala azonban nem csak a fiataloknak szól. Ha jobban körbenézünk, láthatjuk, hogy olyan modellek is akadnak, amiket akár az idősebb korosztály is szívesen hord. Ráadásul a minőségi cipők rendkívül kényelmesek is azon túl, hogy számtalanféle szetthez hordhatóak. Mi jellemzi a Cross Jeans lábbeliket? Ahogyan a többi márkának is, úgy a Cross Jeans cipőknek is van egy közös jellemzője. Ez pedig általában a tornacipőknél látható vastag kopásvédő réteg. A vastag talpú platform Cross Jeans női edzőcipők modelljein pedig ez még jellemzőbb sajátosság. Ez a tervezés nem csak nagyon vagányan mutat a cipőkön, de rendkívül hasznos is, hiszen így sokkal jobban bírják a strapát ráadásul még a vizes, esős időben is jobban védik a lábunkat, mint a keskeny koptatóval rendelkező darabok. Ezt a Cross Jeans is jól tudja, pontosan ezért olyan jellemző motívum a széles koptató.

Cross Jeans – a márkás cipők aktuális akcióit az ecipo.hu webáruházban találod

Ha egy Cross Jeans vásárlása a cél, akkor nem kell messzire mennünk. A kiváló minőségű tornacsukákat és sneakerek gyártó márkát az ecipo.hu webáruházában is megkaphatjuk. Az Ecipo egyébként is kizárólag olyan márkákat kínál, amelyek minőségében és küllemében is hozzák az elvártat. A Cross Jeans márka modelljeiből pedig igazán széles kínálat áll rendelkezésre, és még akár fillérekért is hozzájuthatunk egy-egy darabhoz az igen gyakori akciók keretein belül.

Cross Jeans – gyakran ismételt kérdések

Cross Jeans – mi ez a márka?

A Cross Jeans egy sok éves tapasztalattal rendelkező márka, amely kiváló minőségben forgalmaz főleg sneakereket és sportcipőket.

Cross Jeans cipő – hol lehet vásárolni?

A Cross Jeans cipőket beszerezhetjük az ecipo.hu oldalán méghozzá igen széles választékban. Ráadásul bármelyik Cross Jeans kedvezmények által is megkapható. Ezért érdemes gyakran nézni a webáruház különféle akcióit.