Termékek: 644
Verziószám megjelenítése

Túracipő a CMP-től – csizma speciális feladatokhoz

Semmi sem okoz nagyobb örömet, mint a természettel való folyamatos kapcsolattartás. Egy stabil CMP cipő kényelmében könnyedén bebarangolhatsz akár több száz kilométeres távokat, akár a legnehezebb útvonalak terepén is, és megmászhatsz bármilyen hegycsúcsot a legmeredekebb szirtek mentén is. A kültéri CMP trekking cipők számos innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek jelentősen megkönnyítik a járás intenzív kaliberét. Clima Protect, CMP Full On Grip, EVA, Waterproof – csak néhány a professzionális szintekbe avanzsáló jelzők sorából. Ha befektetsz egy CMP trekking cipő modellbe, biztos lehetsz benne, hogy jelentősen csökkented a sérülések kockázatát, megvéded a bokád a ficamtól, a szalagokat pedig a szakadástól. Az Ecipo.hu áruház kínálatában megtalálhatók a legjobb CMP túracipők, amik tökéletes alternatívát nyújtanak a hegyekbe télen-nyáron. A CMP jó szellőzést biztosít, miközben védi a lábad a kihűlés kockázatától. További előnye a rendkívül jól tapadó talp, amely megkönnyíti a túrázást csúszós vagy jeges felületen is. Találd meg a tökéletes modellt, és engedd át magad a szenvedélyednek: hódítsd meg a hegyi ösvényeket a legjobb CMP férfi túracipők és női trekking cipők komfortzónájából!

Trekking CMP – kényelem a legigényesebb utakon

Megalakulása óta a CMP elkötelezett a szabadtéri tevékenységekhez viselhető lábbeli gyártásában. A márkát gyártási hagyományai, kutatásai és technológiai innovációi jellemzik. A CMP a férfi és női túrák széles skáláját gyártja, amelyek minden típusú éghajlathoz és tevékenységhez igazíthatók, így jó szolgálatot tesznek mind a nagy teljesítményű aktivitások, mind a városi használat során. A CMP egyik értéke a környezet tiszteletben tartása gyártási folyamatai során. A gyártás első szakaszaitól az értékesítésig a CMP kerüli a környezetre, a dolgozók és a jövőbeli vásárlók egészségére egyaránt káros anyagok és színezékek használatát. Egyes termékek az Oeko Tex tanúsítványával is rendelkeznek, amely garantálja, hogy a vállalat védi a környezetet a gyártási metódusai során.

Női trekking CMP cipő – számos modell közül válogathatsz az Ecipo.hu kínálatában

A CMP trekking cipőket elsősorban a talpa fémjelzi, amely megfelelően fel van készítve a nehéz időjárási körülmények közötti túrázásra. A megfelelő fogás a trekking cipő legfontosabb része. A Clima Protect membránnak köszönhetően a CMP trekking cipő vízálló. A trekking cipő felépítésénél fontos a boka megfelelő alátámasztása is, ami egyenetlen terepen is biztosítja a megfelelő stabilitást. A CMP kollekció férfi és női trekking cipőket is tartalmaz. Vedd szemügyre a Női CMP trekkingek kollekcióját az Ecipo.hu weboldalán, és vésd jól az eszedbe, hogy a gyártás során alkalmazott innovatív technológiáknak köszönhetően a CMP cipők maximális kényelmet és biztonságot garantálnak a hegyes-völgyes élmények során.

CMP – gyakran ismételt kérdések

CMP – mi ez a cég?

A CMP Campagnolo egy olasz márka, amely nem hiányozhat egyetlen aktív turista gardróbjából sem. 2010-ben alakult, és mára vezető szerepet tölt be a szabadtéri és téli sportok világában. A márka olyan ruhákat és lábbeliket gyárt, amelyek ideálisak erdei sétákhoz, túrafutáshoz, téli sportokhoz, de akár dinamikus városi élethez is.

Mi az a trekking?

A trekking egy több mint egy napig tartó szabadtéri tevékenység. A séta egy formája, amelyet azzal a céllal folytatnak, hogy felfedezzék és élvezzék a tájat. A túrázás lehet indíték, lehet elkötelezettség, cél, küldetés, buli, társasági összejövetel, lehet egy hely, ahol barátokat találhatsz, és lehet akár egy utazás is.