Termékek: 43
Verziószám megjelenítése

Nike Zoom cipők – mi az egyediségük, és miben különböznek a többi kollekciótól?

A Nike Zoom cipők egy olyan kollekció részei, amely a márka egyik legsikeresebb fejlesztését takarja. Igaz, hogy a Nike rendkívül sok technológiai újítást vezetett be az elmúlt évtizedekben mégis a Nike Zoom technológiája az, amelyet a legjobban tartanak jelenleg. A légpárnás megoldással készült lábbeli ugyanis olyan különleges módon nyeli el a becsapódás okozta energiát, hogy emiatt majdnem betiltották. Ennek az oka az, hogy a futócipő kicsit túl jól teljesített az egyik maratoni futóversenyen. Annyira jól, hogy ezt túlzónak vélték a többi versenyzővel szemben. Ettől függetlenül a Nike Zoom a mai napig tarol és ma már nem csak futócipők, hanem kosárlabda cipők és persze kényelmi lábbelik színes választéka is várja a Nike rajongókat. Jelenleg a Zoom kollekciót a világ legkényelmesebb cipőinek tartják, ezért jó hír lábfájósoknak hogy van megoldás arra is, ha sok kilométert kell gyalogolniuk a városban.

Nike Zoom nők és férfiak – válaszd ki a kedvenced az ecipo.hu oldalon

A Nike Zoom nem csak a sportolók kedvence, hanem bizony rendkívül kényelmes és stílusos hétköznapi cipőnek is. Ebből adódóan a márka számtalanféle színben és dizájnban készített Nike Zoom női és Nike Zoom férfi cipőket. A kollekción belül többféle fantázianév alatt futnak a különféle típusú Nike Zoom cipők. Például a Nike Zoom Pegasus cipői szárnyakat adnak a futáshoz, amíg a Nike Air Zoom S cipői hasonló technológiával ugyan, de mégis némi különbséggel adnak különleges plusz az edzésekhez. Ugyanakkor mindkettőt hordhatjuk hétköznapokra is természetesen. A Nike azonban kifejezetten versenyekre is készít Zoom lábbeliket. A Nike Zoom Fly például olyan tervezést kapott, amely a futóversenyekre specializálódott, ezért az ilyen versenycipők kevésbé alkalmasak azért az aszfaltos sétákhoz.

Nike Zoom lábbelik – fedezze fel a Fly, Pegasus, Air, Gravity és még sok más típust

A Nike Zoom kollekció termékpalettája igencsak széles. A Zoom cipőket ugyanis mindenféle területre is szánják, hiszen a technológia nemcsak a versenypályán, de a mindennapok során is rendkívül kényelmes. Ebből adódóan kényelmi cipőket is találunk a kínálatban, illetve olyan futócipőket, amelyeket nem versenyzőknek készítettek. A kollekció ezért kifejezetten a Nike Zoom technológia köré épül. A különleges légpárnák, na és rugalmas talp szálak mindegyik cipőben megtalálhatóak. Ezért ha olyan cipőt keresünk épp, amelyben nem sportolni szeretnénk, de mondjuk az akár több kilométeres városi sétákat is könnyedén akarjuk bírni, mindenképp ruházzunk be egy Nike Zoom modellre. Az, hogy ebből melyik típust választjuk, tulajdonképpen attól is függ, hogy a városi kiruccanásokon kívül mire szeretnénk még használni. A márka cipői jórészt ugyan sportolóknak készülnek még mindig, viszont a strapabíróság és a kiváló minőség miatt még ezek a cipők is univerzális darabbá válhatnak számunkra. Akkor is, ha nem sportolni akarunk bennük. A Nike ezen cipőcsaládja egyébként is rendkívül ikonikusnak számít, legyen akár Pegasus, Air vagy Gravity típus. Mindegyik rendkívül trendi és különleges dizájnnal rendelkezik.

Nike Zoom technológia – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell tisztítani a Nike Zoom 2k-t?

Nedves törlőkendővel, és cipőtisztító spray-vel. Ezeket a cipőket tilos mosógépben mosni, hiszen a beléjük épített technológia könnyen károsodhat általa.

Nike Air Zoom Pulse – hol lehet vásárolni?

Az ecipo.hu a Nike Zoom lábbelik egyik hivatalos forgalmazója. Számtalan típusú Nike Zoom cipőt találhatunk ezért a kínálatban.