Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Kollekció

Nincsenek termékek ezekkel a szűrőkkel

Próbálj meg törölni néhány vagy az összes szűrőt, hogy több terméket láthass.

Nike Air Max 270 – mi jellemzi őket?

A Nike Air Max cipők első darabjait 1987-ben dobta a márka piacra. Egyedisége, és különleges légpárnás kialakítása miatt hamar a Nike egyik legnépszerűbb cipőjének számított. A cipőt ugyanis úgy alakították ki, hogy a talprész közepén és sarkán gázzal telt rekesz fokozza a lábak kényelmét a futás alatt. A fejlesztés annyira bevált, hogy a cipő már a sokadik kiadását éli. A Nike Air Max 270 pedig ennek a szériának az egyik legújabb darabja. A cipő már csak az ikonikussága miatt is igazán különleges hatást kelt, nem véletlen hogy már jó ideje nem csak a sportolók lábán látni, hanem bizony szerves részét képzi az utcai divatnak. A Nike Air Max cipők a jellegzetes gázzal töltött légpárnás rekeszeivel szó szerint divattá váltak. Oly annyira hogy a cipő kinézete részévé vált a korai gabber és a hip-hop kultúrának. Ez az őrület pedig odáig fajult, hogy a kilencvenes években a cipők magas ára miatt sokan egymástól tulajdonították el azokat. A Nike Air Max 270 női cipő és a Nike Air Max 270 férfi cipő manapság sem a legolcsóbb modellek közé tartozik, azonban gyakran elkaphatunk olyan akciókat belőle, ami miatt nem kell ma már a lopáshoz folyamodni.

Nike Air Max 270 kollekció – hogyan viseld őket?

A Nike Air Max 270 cipőket ma is ugyanúgy szinte bármihez fel lehet venni, ahogyan annak idején is hordták. A női Air Max 270 lábbeliket csinos sortokhoz, szaggatott skinny farmerekhez, szoknyákhoz és még miniruhákhoz is bátran felvehetjük. Ezért az olyan hölgyek számára igazi univerzális cipő lehet, akik kedvelik az urban stílust és a vagány öltözködést. A férfiak részére is hasonló a helyzet. A férfi Air Max 270 tökéletesen mutat az egyszerű farmerhez, jogger nadrágokhoz, de a rövidnadrágokhoz is. Stílusos és egyszerre vagány lehet még egy sportzakóval felvéve is. A Nike Air Max 270 tehát mindkét nem számára igazán univerzális és vagány viselet lehet. Amikor ráadásul ilyen cipőt választunk, akkor nem csak egy sima lábbelit választunk, hanem egy ikonikus lábravalót, amely évtizedeke óta az egyik leghíresebb cipőnek számít. A cipőket ráadásul maximálisan a saját ízlésünkhöz választhatjuk, hiszen számtalanféle trendi színben kapható, köztük letisztult fehérben és elegáns feketében is.

Nike Air Max 270 – biztonságos és kényelmes edzés

Természetesen a Nike Air Max 270 nem csak arra jó, hogy divatos kiegészítője legyen a mindennapjainknak. Mivel magát a Nike Air Max szériát edzéshez találták ki, ezért elsősorban ezeket a lábbelik erre is készültek. A különleges gázzal töltött rekeszek rendkívül hatékonyan nyelik el a lábunk becsapódásait futás közben. Ezen kívül a cipő rendkívül könnyű, hiszen pontosan úgy készült hogy a lehető leghatékonyabban lehessen benne futni. A nyomás alatt álló kis gáztasakok sokkal hatékonyabban csillapítják a futás alatt keletkező káros energiahatásokat, mint például a habszivacs ezért nem csak jóval kényelmesebb bennük a futás, vagy a járás de könnyebb is.

Nike Air Max 270 – gyakran ismételt kérdések

Nike Air Max 270 – hol lehet megvásárolni?

A Nike Air Max 270 cipőket kizárólag olyan üzletekben kaphatjuk meg, ahol márkás lábbeliket árulnak. Az Ecipő webáruháza pontosan ilyen. A kínálatban nem csak a legendás Nike Air Max 270 kollekció különféle változatait kaphatjuk meg, hanem számtalan más ikonikus lábbelit is.

Nike Air Max 270 – hogyan válasszuk ki az ilyen cipők megfelelő méretét?

A lábméretünket elég tudni egy ilyen cipő kiválasztásakor. Viszont figyeljünk arra, hogy ezekből a cipőkből feles méretet is kapni, vagyis ha a lábunk valójában feles méretű, akkor azt válasszuk.